Снимка: Instagram
fallback

Дъщерята на руски олигарх от енергийния бизнес замина за Австралия, за да е близо до своя приятел. Тя гледа тренировките на Димитров, а от вчера двамата използват краткото време, през което могат да бъдат заедно.

Кратко клипче в социалните мрежи показа как Лолита ходи заедно с Григор по алеята между кортовете. И двамата са със задължителните маски, а зад тях е и белгиецът Давид Гофен, с когото нашият тенисист тренира.

Димитров кара задължителната карантина, а после ще играе на турнир, който ще е без квалификации, а основната схема се увеличава от 48 на 56. От 8 февруари пък започва откритото на Австралия, което дава началото на “Големият шлем” за този сезон.

Grigor and Lolita after today's practice
🎾 #AusOpen #AustralianOpen

🎥: stephanie.tuccitto IG story pic.twitter.com/6xmK5fMasU

— Krasimir 🇧🇬 🌎🌍🌏 (@lobdowntheline) January 24, 2021

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

КОКО

преди 3 години

МОЖЕ ДА Е ТАЛАНТЛИВ ТЕНИСИСТ, НО И КРЕЩИ, ЧЕ Е СЕЛЯНИН ОТ ХАСКОВО!

27

Анонимен

преди 3 години

Като тая,под път и над път.Жените в днешно време този "тип" материални лъскави,не са никакви жени.Изкуствени, наклепани ,с фалшиво поводение- еднакви и безлични ,елементарни никакви ценности и ниско култура. Ако й дадеш мотика дали ще знае как се работи с нея..? А едва ли тая работи.

26

Недоразбрал

преди 3 години

Момата да не е обещана на някой кавказки мафиот,че да му резнат топките на нашто момче? Ще трябва да мине на инжекции с тестостерон и присаждане на стъклени маниста в торбичката под *** ни са?!Май си търси белята от мома на мома и от беля на беля?!Не си взе едно скромно момиче тенисистка и да си гледа спорта,ами го блазни да се големее и изхвърля ненужно!Направо го виждам как ще му изяде главата таз грандоманщина!!

fallback