Снимка: БГНЕС
fallback

Нямах право да крия, че съм болен. Искам хората да знаят, че могат да се пазят и как да го правят.

Това сподели Григор Димитров в поредното интервю след завръшането си на корта. Българската звезда в тениса изкара коронавируса.

"Представях си как се чувстват хората, които са били в контакт с мен. Трябваше да поема някаква отговорност. Ако не бях го направил, това щеше да ми тежи до края на живота ми. Ние се спортисти на най-високо равнище, но всъщност сме и хора като всички останали. Аз изкарах тежко вируса, цял месец не излизах от вкъщи, нямах вкус, нямах обоняние. Но не се скрих и разказах всичко. Винаги съм бил открит и честен. Видях как в подобна тежка ситуация човек търси начин да оцелее. Никак не бе лесно 3 седмици да съм сам. Добре е около себе си да имаш правилните хора, на които да разчиташ. Аз не пропускам да благодаря на тези, които ми помагат. Уча се да ценя простите неща в живота. Но никога не съм се чувствал толкова ограничен откъм емоции. Цял живот съм се опитвал да поддържам тялото си в най-добра форма. В последно време имам усещането, че нещата се подобряват", казва Димитров.
 

Grigor Dimitrov remains a very good dude and I hope people listen to him.

pic.twitter.com/4q7z2qRa6E

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) August 8, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 3 години

Владко Мурдаров отлично знае, че правописът е изкуствена форма.От вкъщи е по- правилно отколкото от къщи, защото формата "къщи" е местен падеж, който се е употребявал само с предлог, в случая "В", при предлога "от" падежът е друг.И е крайно време, вместо да се проповядва изкуствена еднотипност да се направи нещо активно за спасяване и поддържане на местните говори. Защото езикът е ЖИВА система. Налагането на англицизми е по-унизително от наистина българските форми.

19

65

преди 3 години

До коментар на Истукан дето пише ,че Г.ригор е взел пари за да каже ,че е болен.ТоГригор само на тия пари разчита ,да знаеш.Ако не бяха,как ще се справи????Направо сърцето ми се къса.

18

65

преди 3 години

А защо това се коментира гласността, кой е прекарал вируса.Това да не е Спин(Или вид спин) ,да не са срамни въшки? На всички всезнайковци искам да кажа,че най -страшното е ,че няма лекарство,.От тия смелчаги дето му се подиграват, нека те изкарат 7-9дни с 38-39гр.температура,жестоки болки в глава и очи.От кашлицата сърцето прави пулса на 100.И 2месеза се влачиш като пaрцал.Това е ако имаш късмет да не ,,слезе"вирука към дробовете.Пазете глупостите за вас.Отиват ви

fallback