Снимка: БГНЕС
fallback

След като пребори коронавируса, с който се зарази на злощастния турнир Adria Tour, Новак Джокович даде първото си интервю пред сръбския вестник Sportski Zurnal. Той заяви, че негативните коментари срещу него са "злонамерени" и имало "лов на вещици". Засегнат, тенисистът номер едно в света също изрази намерението си да бойкотира US Open.

Oще по темата

"Не съм сигурен, че ще играя на US Open. Мисля да играя в Мадрид, Рим и Ролан Гарос", заяви Джокович. Той сподели, че след като е дал положителна проба за COVID-19 се чувства така, сякаш се е превърнал в изкупителна жертва за епидемията, която е последвала след това.

"Напоследък виждам само критики. Прекалено злонамерени. Разбира се, има нещо повече от критики, все едно има някаква адженда, някакъв лов на вещици срещу мен. Някой трябва да падне, някой човек с популярно име да се превърне във виновник за всичко. Ще оставя другите да кажат дали това е честно. Аз не мисля, че е. Мисля, че трябва да си вземем поука от всичко това и да се адаптираме, докато продължаваме да вървим напред", коментира Джокович.

Първата положителна проба по време на Adria Tour бе на Григор Димитров. Финалът в Задар бе отменен веднага, а нападките в Сърбия и Хърватия бяха главно към българина. Останалата част от света обаче обвини Джокович, а най-често хората споделяха клипа от бурното празненство в дискотека в Белград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Неам. нерви

преди 3 години

Може ли някой да ми преведе на български-"има лов на вещици срещу мен",адженда?Хванаха ли ги вешиците?Кои са?Абе май са от провинцията и не знаят български...Хей ,малки и големи некадърни журналистчета стига сте пили вода от тоалетната...Заврете мобифончетата си в задния си изход и прочетете книги от класически Български автори...

9

Анонимен

преди 3 години

Да за съжаление се случва в живота децата да отнасят глупостите които родителите им вършат.Че е неправилно спор няма, но се случва често.

8

Анонимен

преди 3 години

АМИ КАТО Е *** КАТО ГЪБА БАЩА ТИ,ТАКА СТАВА....ВЗЕМИ СЕ ИЗВИНИ НА ГРИГОР,И ОТ ИМЕТО НА ПРОСТИЯ СИ БАЩА

fallback