Снимка: БГНЕС
fallback

След две отрицателни проби за коронавирус хърватската легенда Горан Иванишевич е дал и трета, но този път положителна проба. Той също бе част от Adria Tour, като влезе в ролята на директор на турнира в Задар, от който се отказа Григор Димитров. Часове по-късно българската звезда в тениса разкри, че е с COVID-19.

"За съжаление, след две отрицателни проби в последните 10 дни разбрах, че имам и положителна за COVID-19. Чувствам се добре и нямам симптоми. Искам да уведомя всички, с които съм имал контакт, да се грижат за себе си и за близките си. Ще продължа със самоизолацията. Желая бързо възстановяване на всички, засегнати от инфекцията", написа Иванишевич.

Когато финалът в Задар бе отменен заради положителната проба на Димитров, Горан бе освиркан и каза на публиката: "Не съм заразен аз, а друг човек".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Ако се окаже, че играчите и треньорите са се изпозаразили всички, а по трибуните заразени няма, ще е много, много съмнително.

2

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми се струва много очебийно и много театрално се изпозаразиха всички в този турнир.Някак си ни навират в очите: "ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ? КОРОНАВИРУСЪТ Е МНОГО ОПАСЕН."Подозрителен сценарий.

1

Анонимен

преди 3 години

Те тенисистите са ясни- всички на този турнир са хванали короната. Въпросът е колко хора от препълнените трибуни също са заразени!

fallback