Снимка: БТА
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана на осмо място в световната ранглиста.

Oще по темата

Димитров, който не участва в турнири през миналата седмица, запази актива си от 3755 точки.

Промени в топ 10 на класацията няма, като лидер остава Рафаел Надал (Испания) с 8760 точки, следван от Роджър Федерер (Швейцария) с 6900 точки и Новак Джокович (Сърбия) с 6445 точки.

От българите, след Димитров, най-предно остава класиран Димитър Кузманов, който напредна с едно място и вече е 280-ти в света със 181 точки.

Вижте челната десетка на световната ранглиста на АТП

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Иван11

преди 5 години

Проблема му е ниско самочувствие, не грандоманщина. Изглежда ми подтиснат. Нещо там в детството му, майка му кой знае. Трябва да направи няколко сеанса при психолог и ще се оттърве до някаква степен от това. На мен също ЛИЧНО не ми харесват личните му избори на партниори в живота, но сега че на всичкото отгоре, въпреки този изключителен проблем и да кажем че това че е от Хасково, човека е стабилно доста време в топ10 в света. 14 мил долара чисто изкарани, световна известност. А вие?

23

Иван11

преди 5 години

Григор Димитров поне има смелоста да живее живота който иска да живее. По възрастни жени му харесват и не го интересува това как изглежда, чеше си го точно както му харесва. Колко човека умеят да са такива индивидуалисти в България, възможно най-анти индивидуалната страна в Европа. Само за това е по-смел от страхливците с които е навъдена България. Да не говорим че ЧИСТО си е изкарал пари които вие никога няма да видите, даже в най-смелите си мечти. Иначе е момченце от Хасково нали. Хахах

22

11

преди 5 години

Както обикновенно, ами какво да се прави не може всеки да е човек-планина тип Бойко Борисов и на всичко отгоре да е No.1 в света постоянно. Българина си има елитни претенции и е изключително унизителен ако хората не се представят като световни богове. Да не говорим ако изглеждат все едно може да ги набие като Дянков и т.н Ей в миналата тема обявиха че тениса бил не знам си какъв несериозен спорт. Или че бил от Хасково Ами това е какво да кажа до там се стигна в усилията да се принизи Димитров

fallback