Снимка: БТА
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправи срещу сърбина Новак Джокович в спор за място на четвъртфиналите на тенис турнира от сериите "Мастърс" в Синсинати.

Григор успя да спечели първия сет с 6:2, докато вторият беше за Джокович, печелйки го с 6:3.

При 2:1 за сръбския тенисист в третата част, двубоят бе временно прекъснат заради пороен дъжд, пише "Фокус".

Първоначалната идея беше мачът да продължи след края на дъжда, но след близо час организаторите официално обявиха, че всички двубои за деня се отменят и ще бъдат доиграни в петък. Тепърва ще бъдат уточнени началните часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с "големият шанс"??????По-*** парчета от бългaраците НЯМА.За това и банкянска тиква им е премиер!!!ТъркайтИ на Пеевски и Черепа биУетчИтЪтЪ и плюскайтИ боб с наденица а после ГАЗпод завивката докато ви се узмърди до гнилост душичката балканска.

9

Независим

преди 5 години

Защо пък да не го бие? Има голям шанс,и ако всички българи му изпратим цялата си положителна енергия може и да успее.Късмет Гришо!

8

Анонимен

преди 5 години

Каквато е статията ,такива са и коментиращите. Така -в третия сет резултата е 2:1 но стана такъв след като Джокович проби Григор . Сега доиграването ще започне със сервис на сърбина.Нашият има шансове но обикновено след страхотни отигравания прави грешки все едно за пръв път държи ракета-двойни грешки ,забиване на топката в мрежата или в аут.Както се вика -бие се сам.Прави и неговите си точки и точките на противника

fallback