Снимка: Gol.bg
fallback

Григор Димитров тренира здраво във фитнеса преди турнира от серията "Мастърс 1000" в Индиън Уелс. След като изненадващо загуби от Малек Джазири (Тун) още на старта в Дубай, спортист №1 на България замина за Калифорния. С него във фитнеса са и останалите членове на екипа му.

Димитров и неговият треньор Дани Валверду избраха да се хранят в известни заведения в Холивуд, пише "24 часа".

Григор трябва да бъде поставен под №3 в Индиън Уелс, след като вторият в световната ранглиста Рафаел Надал (Гер) реши да не участва и в този турнир, и в Маями.

Преди българина ще бъдат Роджър Федерер (Швейц) и Марин Чилич (Хърв). Григор можеше да бъде изпреварен от Александър Зверев (Гер). Той трябваше да стигне финал в Акапулко, но загуби от бъдещия шампион Хуан Мартин дел Потро (Арж) на полуфинал.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

anal liberast

преди 6 години

Рафаел Надал (Гер)...............??????

33

men

преди 6 години

глези го бабата в кафевото му око с големия сибиан. левото :-) ако ме питате кое точно. комплексирано *** от аскю върни парите дето е наляла държавата в теб да излекуваме некое дете.

32

Трудно е, трудно е..

преди 6 години

Ками, Ками, не знам къде си завършила, ама не по-добре не го казвай, че хората ще се стреснат за качественото образование, особено по Български език."Ракета 1 на България третира здраво" - какво третира? С какво го третира, перилни препарати, препарати за прозорци, обезмаслител, обясни поне, че не става ясно.И от кога Рафаел Надал (Гер) е станал с германско гражданство? Последно като гледах си беше испанец.

fallback