fallback

Общ преглед

Сила, самочувствие, сълзи... Григор Димитров извоюва най-голямата си титла до момента, след като спечели Мастърс-а на осемте най-добри в Лондон.

На финала най-добрия български тенисист победи, макар и много трудно, белгиеца Давид Гофен в три сета – 4:6, 7:5, 6:3.

От днес Гришо е №3 в света, попълни и банковата си сметка с напълно заслужените 2,5 млн. долара от наградния фонд на турнира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Гиго кажи за аповете

преди 6 години

Гиго и за данъците си кажи, тиквите ще те раберът.Никой от дращещите "положителните оргазми до Гиго" си няма и хабер от тенис, тактика в играта и техниката й. Плюенето срещу хората които негодуват срещу балонизирането на Гиго го правят защото Централната Комисия по Тикверизация на населението е наредила да се пиче срещу Волгин и Калин. Знае се кои са те двамата и най-вече че са смели антипипондери та затова се симулира "подкрепа за Григор"Гиго кажи си за данъците и хаповете, нечакай полицията

59

гост

преди 6 години

До Гиго, каже за хаповеЩо не ходиш в Карлуково!

58

Точковата разлика???

преди 6 години

Nadal 10600, Federeр 9600, Гиго5100, ... до 18-тия Лукас който има 2235 точки.Значи всеки от следващите 15 тенисиста ако спечели два турнира с ранга на Лондонския турнир ще надскочат наш Гиго с 7600 до 5235А четирима с победа само в един от подобен трнир имат шансът да надскочат Гиго.За да стои стабилно на трето место, Гиго трябва така да направи че тениситите до 18 место да будат диквалифициран по каквто и да е начил или Гиго да земе Турнира в Мелбърн.

fallback