Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Григор Димитров се класира за финала на турнира от сериите ATP 250 в София, след като надделя над грузинската сензация в надпреварата Николоз Басилашвили след 6:1, 6:3.

Нашето момче тотално надигра своя опонент и демонстрира изключително силен тенис.

За трофея българинът ще спори срещу белгиеца Давид Гофен.

Последният има стари сметки за уреждане с нашия тенисист, след като Гришо го изхвърли от Откритото първенство на Австралия преди броени седмици.

Двамата имат четири срещи на ниво АTP и четирите победи са на сметката на нашето момче.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Чичо Михо

преди 7 години

Седя и си мисля: какъв *** *** трябва да си, за да твърдиш, че на Григор му нагласили турнира. Та той има само една загуба (от Надал) от началото на сезона. По форумите се води вечната битка: фенове на Григор срещу "патреотите" или "istinskite balgari, deto ne sa izbqgali". Рядко влизам да чета, но искрено се забавлявам като прочета постчето на някакъв клавиатурен плъх, дето наскоро се е сдобил с лаптопче и драска ли, драска. Единственото жалко нещо е, че броят им не e малък...ама шоу да има

51

dasddas

преди 7 години

До АнонименПълни глупости...

50

Анонимен

преди 7 години

Нормално е човек като него да има силен акцент и да му е трудно да говори един език, макар и да му е майчин. Едно е ежедневието ти да е изпълнено предимно с един език - работа, хоби, приятели, телевизия и пр. Това е логично и елементарно за разбиране и съм се питал - колко к.ха лейка трябва да е някой за да го повдига като тема?Успех и по-малко със скъпи и повече тенис, иначе номер 1 няма как да се стане.

fallback