Снимка: Reuters
fallback

Автобиографията на бившата първа ракета на световния женски тенис Мария Шарапова ще излезе от печат на 12-и септември тази година, съобщава официалната страница на издателството Макмилън, което има договор с тенисистката.

Името на книгата е "Шарапова. Автобиография". В нея е изложена историята на спортистката от пристигането й в САЩ на 6-годишна възраст до момента, в който беше уличена в употреба на допинг и наказана с лишаване от състезателни права.

Стойността на хартиената версия на книгата ще бъде 27 долара, а също така ще бъдат пуснати в продажба аудиоверсия и цифров вариант.

Шарапова беше дисквалифицирана за употреба на препарат с наличието на мелдоний през юни 2016-а година за две години. По-късно след обжалване от нейна страна КАС намали санкцията на година и половина и така очакваното завръщане на корта от страна на рускинята трябва да се случи на 26-и април.

Мария Шарапова е петкратна победителка в турнирите от Големия шлем, а също така сред личните й постижения са победа за Фед къп и сребърен медал от Олимпийските игри в Лондон при синглите. Общият и баланс е 38 победи в турнири на УТА, в това число три на двойки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

киро

преди 7 години

Много просто, наказана е тогава но правата и се отнети отпреди това. Същото като присъдите на затворниците.

4

Братя Уйлямс

преди 7 години

В сравнение с нас, Маша е момина сълза...

3

Турчинь

преди 7 години

Става за разцъкване

fallback