Снимка: Instagram
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отдъхва по много интересен начин. Той разпуска от множеството турнири и събития с паркур в сърцето на Монако.

Любимият на певицата Никол Шерцингер постна снимка в Instagram, на която преминава през парапет, а на кадъра е уловен във въздуха.

"Това не беше част от подготовката ми, но се почувствах вдъхновен", казва тенисистът. Следващия турнир на нашенецът, ще бъде именно в "домашна" за него обстановка - Monaco Masters.

Прибирането в Европа след дългите турнири в Щатите е с цел Димитров да се подготви за започващия сезон на клей.

След Монако ще участва и в турнир в Истанбул.

Още спортни новини четете в gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Фен на Григор

преди 8 години

Любимият на певицата Никол Шерцингер постна снимка в Instagram,Не мисля, че Никол е поствала тази снимка в Инстаграм .. там няма нито една снимка на григор с нея ... е но с ЛЙ има ... както и да е .. Григор и много по - готин от ЛХ ... но явна на Г ме върхи с жените ... не знам само това за СУ дали е вярно ... ако да ... направи съм покрусен. Христос Воскресе ... Дсме живи и здрави и да се радваме на успехите на Григор на всички фронтове !!!! Успех днес на финала в турция.

19

дфгс

преди 8 години

Ми ще изиграе 1,2,3 мача и ще взме 50 к $ и така до следващия турнир . Пък ти си бачкай цял месец за 1000 -2000 лв и го хейтвай в нета коло е *** :)

18

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** , бяха показани архивите от Президента Желев , където черно на бяло е записано , че Политбюро предлага България да стане 16 република на СССР , като е подписано от Тодор Живков . Колкото и да лъжеш никой не ти вярва . Това беше показано по телевизията . *** си и това си е .

fallback