Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров отпадна от турнира в Акапулко, Мексико, след като бе победен от младока Доминик Тийм с 5:7, 2:6.

Австриецът е най-бързо прогресиращият талант в световния тенис и към днешна дата заема 15-ата позиция в световната ранглиста.

Това бе първи мач между двамата, а Гришо определено разочарова пред погледа на своята любима Никол Шерцингер, която го гледаше от ложите. Срещата завърши за 1 час и 38 минути.

Първият сет започна зле за българина и той допусна пробив още в първия гейм, но в четвъртия успя да го върне и да изравни геймовете на 2:2.

Тийм обаче намери сили да пробие за 6:5, а след това си взе подаването, за да спечели сета на откриването.

Вторият сет бе доста нервен за Григор и той отново загуби първия си гейм, а след това австриецът умело си взимаше подаванията и проби за втори път в сета за 5:2, а след това си взе на нула сервис гейма, за да спечели и самия мач.

В спор за място на финала Тийм ще спори с някой от американците Тейлър Фриц или Сам Куери.

Още спортни новини в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

анонимна.

преди 8 години

Да си го прибира певачката.

45

Разочарован

преди 8 години

Григор много ми прилича на Валери Божинов. Спорадични спортни успехи. Главните новини са с кое гадже е, каква нова чанта има, къде е бил. Беше добър пример за сина ми преди 2 години. Но оттогава какво се случи: - Григор не иска да играе за България за купа Дейвис; - Григор не иска да участва в най-сериозния тенис турнир организиран в България (макар, че преди парадираше, че имал мечта да има силен турнир тук); - Григор е прибрал над 0.5 млн. лв. от Министерството на спорта (народни пари)

44

Анонимен

преди 8 години

Продължаваме "напред" (пардон, назад с няколко места в листата).

fallback