Снимка: Reuters
fallback

Боса на руския тенис Шамил Тарпишчев заплаши бившата приятелка на Григор Димитров - Мария Шарапова, че може да изпадне от отбора за Олимпиадата. Причината е отказа на Маша да участва в мач от "Фед къп",  на което Русия е домакин.

Така ситуацията около Шарапова наподобява тази на Гришо, който бе разкритикуван в България заради отказа му да участва в тенис турнир у нас, пише "24 часа".

През следващия уикенд в Москва домакините посрещат Холандия в 1/4-финален мач от "Фед къп", неофициално отборно световно първенство за жени. Отказът на Шарапова да участва в тези мачове е заради контузия. Това обаче породи конфликт между Тарпишчев и русокосата красавица.

Мария обясни, че има травма в предмишницата и затова не може да играе за родината си. Според прогнозата на нейния щаб тя ще може да се завърне на корта през март.

Това обаче не трогва Тарпишчев.

"Ако Шарапова не играе и загубим, няма да участва на олимпийските игри в Рио де Жанейро".
През миналата година гореща тема бе отказът на Григор да играе за купа "Дейвис".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

az

преди 8 години

Ехо...Тя е контузена. Този нормален ли е? Това не е някаква нейна прищявка. Мария е права в случая. Не играе и на другите турнири.

37

Анонимен

преди 8 години

руснаците освен със заплахи с друго не могат да въздействат дори на крепостните си селяни = вече никой не ги бръсне за сливи, дори местните русо-роби

36

Ина

преди 8 години

До АнонименИ кой чужденец като му спомена за България се сети за Григор Димитров, май най-големия връх в кариерата му е, че е ходил с Шарапова. Стоичков е оплюван до безкрайност тук, но е най голямата ни спортна звезда, за която се сещат чужденците споменавайки България.

fallback