Снимка: YouTube
fallback

Макар и Григор Димитров да не успя да победи Кей Нишикори в Маями, тенисистът ни "взриви" публиката на тенис корта, след като показа другото си лице, чисто човешкото.

Младият ни тенис талант захвърли ракетата и помогна на момиче, което подава топките, след като тя замалко не колабира на корта.

Случката се разигра във втория сет на мача с японеца, когато хасковлията поиска хавлията си от момичето. Виждайки, че тя се олюлява, Гришо приближи до нея, хвана я за ръка и я изведе извън корта при медицинското лице. Всичко това се разигра пред смаяната публика на трибуните.

Тенисистът ни помогна на момичето да легне, докато лекарят на турнира я прегледа. Точно в този момент благородната постъпка на Димитров взриви трибуните в Маями, които започнаха да скандират неговото име, а горди българи, развяха родния трибагреник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Alov

преди 10 години

Ami az si znaeh , che samo za sanitar stava .

45

Стефан

преди 10 години

Анонимен # 46, имам претенциите, че съм човек с богат речник и развита фантазия. Но нито речникът ми нито фантазията ми могат да те осветлят какво недоразумение си! Прибирай стърчащата слама от джобовете си и не се занимавай с тенис коментари! Може би освен ако не става въпрос за джобен тенис!

44

Анонимен

преди 10 години

Хахаха 0:30 ко няма да помага, и вода от кладенеца ще и донесе, че да избяга от серията на Нишикори. Колко сте елементарни и лесно впечатляващи се- нищо чудно, че ви манипулират така! *** му набиха канчето- това е най-важното, който си е мислил че от него става нещо повече от "Достойно загубил" и "Героично осрал се" ще има да чакате като онзи ден дето Слънцето огря и кучия ... когато би Джоко- всеки си има такива дни, някои симулират контузии да избягат от срама- други ходят да помагат- хах!

fallback