Снимка: БГНЕС
fallback

Соченият от МВР за Кокаинов крал на Европа Евелин Банев-Брендо лекува зъбите си в една от топклиниките в София.

Елитният затворник е съпровождан под конвой от униформени служители на ГДИН в коридорите на лечебното заведение, което се намира в района на 7-и километър в столицата.
 
Медици разкриха, че Банев има сериозен здравословен проблем, с който си е влязъл в затвора още на 24 юни, когато изненадващо се предаде на портиера в Софийския централен затвор.

Заради чувствителната медицинска информация денталните лекари отказват да разкрият подробности, но обобщиха, че проблемът е сериозен и се налага Брендо да направи няколко процедури в клиниката. Прибраният за 6 години на топло за пране на пари криминален авторитет е избрал лечебното заведение, тъй като то разполага с технологии и оборудване от последно поколение.

Очевидци разказаха за "Телеграф“, че Брендо е пристигнал с 10 души въоръжена охрана от затвора 15 минути преди 12 часа на 1 октомври. Лекарите са го поели за лечение, а униформените са останали да чакат пред кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимна

преди 36 минути

Една и съща статия във всички медии?! Не ви ли допускат за интервю? Аз съм му луда фенка :) ;) На 8-ми този месец е рожденик.

23

Анонимен

преди 1 час

"Ти да не си мислиш,че така отвличаха преди без да имат чадър от властта?!Май не са ти ясни нещата." Тос памо той ... ЛтвшичАли сме ора нема проблем и без чадаря

22

Анонимен

преди 1 час

Е това си е класика в емигирацията - идва си лятото от чужбина, за да си оправи зъбите. :)

fallback