Кадър: YouTube
fallback

Фолкпевецът Азис направи интересен коментар по посока на бившия пилот от Формула 1 Ралф Шумахер. Братът на легендата Михаел Шумахер направи късно признание в живота си, че е гей. Той има брак зад гърба си и син на 22 г., който вече заяви, че желае баща му да е щастлив.

"49 години лъже и си играе на семейство и сега, когато е “безопасно”, не че там, където е неговият свят и живот това щеше да е драма. Станал баба вече и видите ли какъв герой, каква смелост и всякакви глупости. Ела живей в Бг и признай! Това ще е героизъм! Там, откъдето идваш ти, това е равно на “добър ден”. А синът му ще го подкрепя, разбира се. Иначе няма да види и цент от наследството! Да не е тъп?", написа Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Паднах от смях

преди 1 месец

Най-смешното в тази история и най-поучителното обаче е, че всички вие може да сте родени/заченати от някой родител хомопедераст който не си е казал какъв е и Вие да сте щастливи роднини или семейство.Другото още по-поучително е, че вашите синове и дъщери може да са хомогейлесбийки и вие пак да не знаете и много да ги обичате в момента.И третото най-най поучителното е че вашите левопедалсколесбийски деца утре могат да се оженят или омъжат и пак да им се родят деца, а на вас внуци лесбогейове.

31

Кефа

преди 1 месец

Така е мопрал Азиске.Прав си.Късно е либе за праза.

30

Алито от София

преди 1 месец

Не мога да повярвам че някой дава трибуна на този грозен и отвратителен *** да изразява мнение,да защитава и други ***,и в случая Шумахер, защо не е казал на жена си че е леворез и тя да реши дали иска да създават семейство или не, а чак сега, добре че синът му го обича и го приел какъв и да е, що други биха се отказали от него, а защо не сте искали мнение и на Евгени Минчев, щеше да е много по забавен с ъълкуването

fallback