Снимка БГНЕС
fallback

Освен за участие в организирана престъпна група (ОПГ), бившата директорка на Агенция "Митници" Петя Банкова е обвинена и за оказване на принуда – командировала е 18 души на различни длъжности в страната, като някои от тях са били и повишени, но без тяхно съгласие.

Това заяви в неформален разговор пред журналисти адвокат Аделина Натина, която е защитник на бившата директорка на Агенция "Митници" Петя Банкова, предаде БГНЕС.

Днес предстои Софийският апелативен съд (САС) да гледа делото по мерките на Стефан Димитров и Петя Банкова, обвинени за участие в престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Ангелина

преди 1 месец

"Повишени в служба по принуда" -е това е за" бисер " обвинение. Много са се "дърпали" ,тия повишените ,защото са "честни и почтени" и не искат "израстване" ,без конкурентен подбор ,който и без това е предварително решен. Не са се "научили" от партньорите в "сглобката" ,как се "узаконяват незаконни действия"за техните политически функционери и симпатизанти ,които имат "експресен полет" в институциите .

24

Анонимен

преди 1 месец

В митниците трябва да бъде като в Църквата и като в Армията. Да минеш по стълбичката!

23

Пеевски Боко

преди 1 месец

Още едно доказателство че за тези длъжности трябва да са експерти а не послушковци като Главчев които дори не може да чете. За това искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. Да живее България никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и грабежи на народа.

fallback