fallback

Осъдиха на две години затвор и 139 лева глоба Георги Семерджиев. Присъдата е наложена от Софийския районен съд по делото за използване на фалшива шофьорска книжка, издадена в Швейцария, съобщи Нова тв.

Случаят е от 2022 г., когато около полунощ е спрян от полицията за рутинна проверка. Тогава, според обвинението, той съзнателно е показал неистински документ – свидетелство за управление на моторно превозно средство.

В момента Семерджиев е подсъдим по няколко дела. Най-тежкото е за катастрофата със загиналите момичета и предстои Софийският апелативен съд да се произнесе също по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 1 месец

Магистрата издал присъдата дали има деца? Или и неговите като този хубавец? Дрога, коли, момичета? Боже , кога ще станем нормална държава?

34

нищяк

преди 1 месец

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони! Много мъдра мисъл от зората на чалгата... Колко ще лежи Иванчева и за какво, че не се сещам? А глаДния секретар на МВР?

33

Радослав

преди 1 месец

Като се вземе на предвид колко време отнема дело за фалшива книжка, за убийството сигурно ще приключи 200 години след *** му от старост!

fallback