Снимка: БГНЕС
fallback

Софийската районна прокуратура няма да протестира пред горната инстанция наложената най-лека мярка за неотклонение "подписка" на актьора Христо Шопов, обвинен за закана за убийство на жена, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Oще по темата
Причината е, че няма данни за опасност той да се укрие или да извърши престъпление.

Както е известно, на 24 февруари съдът освободи с мярка "подписка" Шопов. Той беше задържан след междусъседски спор на 23 февруари.

Прокуратурата настоя пред съда да му бъде наложен постоянен арест, а адвокатът му пледира, че няма нито една законова предпоставка за налагането на такава мярка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

тъпомер

преди 2 месеца

Абе мисирките,очернихте човека,и сега когато Шопов завежда дело срещу вашата героиня млъкнахте като .....

34

Наблюдател

преди 2 месеца

Тия цялата фамилия много са си повярвали че са голяма работа!Стига с някакви простаци актьор чета сте ни занимавали не не са елита на обществото ни не са и за пример алкохолици в депресия който не си пият хапчетата и упражняват насилие за което всички се възмущават!Да вадиш пистолет е по малко наказуемо със закана за убийство от това да си пил бира и да караш колата!Егати правосъдието и законите !

33

Ангелина

преди 2 месеца

Ако и заканата е също толкова истина ,като "пистолета" ...!!!В България трябва да започнат да влизат хора в затвора само заради лъжесвидетелстване.

fallback