Снимка: БГНЕС
fallback

Съдът наложи домашен арест на служителят на ГДБОП, който беше арестуван при спецакция преди дни. Мъжът е обвинен в шпионаж в полза на Русия. По-рано беше взето решение разглеждането на мярката да бъде засекретено.  

Решението - заседанието на съда, да остане закрито дойде след искане на прокуратурата. Обвинителите изтъкнаха, че в материалите по делото - около 10 тома, има класифицирана информация с различен гриф на секретност, която идва от български и чужди агенции. Защитата на 57-годишния Георги Караколев не възрази, съобщава Нова тв.

Магистратите се позоваха и на законова норма, че когато е възможно да се засегне държавна тайна, заседанието не може да е публично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Ха,ха,ха....

преди 2 месеца

След няколко дни ще изчезне ,като дим. Върви го търси някъде в Русия. Така се работи в България. ,,Професионално" и с тлъсти заплати на некои другари.

21

баба мара

преди 2 месеца

не се занимаваите с прос-то-тии няма какво да се краде от българия тя е разградендвор връщаите окрадените имоти на хората докато има още живи

20

Анонимен

преди 2 месеца

Съдят знае отлично че ако разрешо да има референдум ,народа че гласува не ,така че взеха страна на политиците евроатлантици )

fallback