Снимка БГНЕС
fallback

Районната прокуратура в Хасково отказа да образува досъдебно производство и прекрати преписката, образувана след отказа на изборната администрация да допусне министър Асен Василев да упражни вота си на местните избори на 29 октомври, съобщиха от държавното обвинение.

Василев не стигна до "тъмната стаичка" след като вот му беше отказан заради липса на уседналост. Самият Василев каза по повод отказа, че казусът е абсурд.

Oще по темата

След станалото прокуратурата започна проверка.

От нея е установено, че няма данни за извършено престъпление от общ характер, тъй като компетентните органи изцяло са спазили разпоредбите на Избирателния кодекс и указанията на ЦИК, обясниха от държавното обвинение, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Алекс

преди 1 месец

Липса на уседналост.Шарлатанинът е тук за малко.Докато натъпче джобовете.После на самолета.Местните аборигени ще връщат дълговете,които прави.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя само в затвора трябва да го допускат!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Това имаме за финансов министър - човек с куража на мишка и манталитета на агент на ДС. Може би най-катастрофалната комбинация в близката ни история. Наблюдаваме абсолютното дъно на финансовата политика на България от поне 1997 г. насам. Дори сега сме по зле отколкото бяхме при Жан Виденов. Шарлатаните ви ограбиха парите с надутите цени от над 200%.

fallback