Снимка БГНЕС, архив
fallback

Скандалът между пернишкия прокурор Бисер Михайлов и съпругата му Биляна започнал в четвъртък вечерта заради неубедителното представяне на дъщеря им в училище. Жена му била емоционално нестабилна през последната година и половина заради проблемите със сина им Васил, който когато бил на възрастта на дъщеря им Боряна, това разкри магистратът пред Софийския градски съд, който решава дали да го остави в ареста. Разговорът им преминал в спречкване и блъскане, пише " 24 часа".

"Никога не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото, каза още Бисер Михайлов. В един момент той излязъл от стаята да пуши цигара, нещата утихнали, но точно по това време дъщеря им се обадила на телефон 112. Тя е звъняла 3 пъти на спешния телефон, като дори единия път била казала, че баща ѝ държи нож в ръката си, а майка ѝ е с разцепена глава. Той добави, че със съпругата си живеели от 23 години в спокойни и хармонични отношения. Самата му дъщеря по време на разпита обяснила, че родителите ѝ са спокойни хора. Момичето е дало показания, че в петък в 7:55 сутринта
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв лош успех учебната година започна едва преди месец . Много се съмнявам в думите и на тримата но то времето ще покаже . Дано не четем и за по големи нещастия в това семейство.

57

Раздвоение

преди 7 месеца

Скандалът между прокурора започнал.... Той да не страда от раздвоение на личността? Ама и едни журналисти....ей. ама кой знае, може да е бил на маса и да са го накарали началниците да драсне една статия

56

Анонимен

преди 7 месеца

Всички са спокойни, но синът с няколко обвинения за насилие, дъщерята с лош успех, по думите на родителите й, а майката се олюляла от адреналина и паднала, като се ударила по главата, така че загубила съзнание?! При "обикновен, битов скандал".Бившата приятелка на сина им насилник, разказала, че в това семейство има насилие.Егати, "спокойтлното" семейство!

fallback