Снимка БГНЕС, архив
fallback

Събрани са свидетелски показания, че обвиняемият Георги Николаев Георгиев е откаран на адреса на пострадалата Дебора и взет оттам по времето, в което престъплението е било извършено, предаде БНТ.

Има справки от АПИ, потвърждаващи движението на автомобила, в който е бил Георгиев.

Сред доказателствата срещу задържания са и справки от клетки на мобилен оператор, че телефонът му е бил на местопроизшествието, именно във времето на извършването на престъпленията.

Георгиев категорично е разпознат от пострадалата Дебора по конкретни физически белези.

Oще по темата

Всичко това оборва тезата на защитата на Георгиев, че не той е извършител на гаврата с младата жена. Малко преди това адвокатите на Георги казаха, че ДНК експертизата категорично оборва това, че Георги е извършител на престъплението, е го оневинява.

Припомняме, че Георги е обвиняем за заплахи към момичето и затова, че я е нарязал с макетно ножче в дома й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 8 месеца

Адвокатите на Дебора твърдят, че Георги не е бил в дома й ли, уважаеми журналисти?

52

Гост

преди 8 месеца

Адвокатът му, и другият му адвокат изглеждат като хора, способни на всичко. Презирам ги, защото прекалено добре и много се напъват и лъжат, за да го измъкнат. Да лъжат и да правят инсинуации, за да го измъкнат, много е гнусно. Като ги видя по новините и ми става гнусно, че има такива хора.

51

Анонимен

преди 8 месеца

ха сега след като има доказателства, че точно той е бил героят на снимката, да не му смекчават присъдата, а да му дадат максималната възможна, защото отявлено не си е признал, не е проявил разкаяние, а се е опитал да пробута глупостта, че той уж не бил физически там. чудесно, че са пазили до последно доказателства от GPS, за да се изтипосат колко са прости защитата.. сякаш ще го отърват, като кажат, че видиш ли уж не бил там. и косвени улики, като са толко много, се превръщат в доказателства!

fallback