Снимка: БГНЕС
fallback

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

Анонимен

преди 8 месеца

*** са изгубили един източник на доходи, това е голяма мъка за тях. Би трябвало да се приеме програма за кастрацията на всички *** от най ранна възраст. И да им се осигурят лагери от затворен тип, и под охрана до работното място и обратно. Ето така може да се интегрират в обществото, а не като им се позволява да вършат престъпления безнаказано, и последно ... да се изгонят от България всички измислени неправителствени организации от рода на хелзинкски комитет и тема подобни.

126

Уви

преди 8 месеца

Няма го Тошо, няма танкове.

125

Анонимен

преди 8 месеца

До malgiorno a tutti За една година онези от защитения вид успяват да ликвидират повече от 10 етнически българи. Много разумно ще се постъпи, ако бъде приложен напомненият от теб метод. При това, във всяко РПУ си знаят кои са проблемните в техния район.

fallback