Снимка: Архив, БГНЕС
fallback

17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага се, че е била заставена от сестра си и приятелят ѝ. Прокуратурата повдигна обвинения на двамата за сводничество, трафик на хора и принудителна проституция. Това съобщиха германските власти, предаде NOVA.

През декември 2020 жертвата е била доведена в Германия от предполагаемите извършители с обещания за по-добър живот. По-късно сестрата и нейния приятел задължават 17-годишното момиче да проституира.

През януари жертвата отказва. В следствие ѝ е нанесен побой от 28-годишния приятел на сестра ѝ. Все още не е ясно кога ще се състои процеса по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 месеца

особености на етноса...

24

Моше

преди 8 месеца

До Анонимен.... Ама верно ли ? В какъв въображаем свят живееш? Точно Германия е пълна и с трафиканти и със сводници... "Жертвата" е от етноса и практикува древната професия ... плюс още няколко древни професии , като джебчийство и измами. До съд няма да се стигне, както и до присъда. Следи случая за да се убедиш.

23

Анонимен

преди 8 месеца

До 11Преди няколко години, гледах документално видео, как ромски банди, са излъгали и хванали бедни българи от селата , да просят принудително за тях в чужбина и са в капан и се страхуваха за живота си, казаха, че не могат и да избягат и се върнат в България, защото ще ги хванат , бият, може би и убият, единственото спасение е полицията и да бъдат осъдени насилниците, но не българската, а на мястото , където ги водят, принуждават и тероризират!

fallback