Снимка: БГНЕС
fallback

По искане на Софийска районна прокуратура съдът задържа под стража мъж, заканил се с убийство към майка си в условията на продължавано престъпление с две деяния.

И.Т. е обвинен за това, че през месец юни 2023 г. в апартамент в ж.к. „Надежда 2“ в София се е заканил с убийство на майка си като й казал, че ще я убие, а след това ще се самоубие.

На 3 август отново се заканил с убийство и това възбудило в жената основателен страх за осъществяването му.

По случая е образувано досъдебно производство, а мъжът e задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

анонимен

преди 9 месеца

Медиите да оставят престъпленията на полицията и да не търсят сензации от нещастия.

15

Тука е така

преди 9 месеца

Жегата напъна и шизофрениците наизскачаха. Така е като специализираните болници не работят поради липса на средства. Парламентарна дУмокрация.

14

Мнение

преди 9 месеца

Наистина хората са в безизходица в България. Държавата се управлява от опг на убийци като Борисов и Пеевски. Президентът е руска пионка. Службите са изцяло руски, продали и майчицата си за апартамент, любовница и вила. Най лошото е че хората се трепят за да гледат бедни и умиращи родители до като плащат заплатите на такива като гълъб Донев, една работа не свършили двайсет години, но все на работа по министерства. Защо подарихте демокрация на комунистите които 45 години ви вземаха мечтите и женит

fallback