Снимка: Pixabay
fallback

Мъж е в ареста в Козлодуй след като е бил приятелката си. Сигналът е подаден в събота от дежурен лекар във филиала за спешната помощ. Медикът информирал, че е прието лице за оказване на медицинска помощ вследствие на нанесен побой, потвърдиха полицията във Враца.

Екип на полицията е бил изпратен да установи, че потърпевша е 32-годишна жена от село Хърлец. Тя казала на униформените, че по-рано през деня 43-годишен мъж от същото село, с когото съжителства на семейни начала, ѝ е нанесъл побой.

Вследствие на насилието потърпевшата е получила охлузна рана на крака и главата. Жената е прегледана, превързана и освободена от болницата. Тя е транспортирана до МБАЛ "Христо Ботев" във Враца, където е освидетелствана от съдебен лекар.

Мъжът е криминално проявен и осъждан и е задържан за срок до 24 часа в полицията в Козлодуй. Води се досъдебно производство, предаде "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

До 67

преди 9 месеца

Идеята ти не е лоша. Може да се направи регистър с мъжете упражнявали домашно насилие и жените да гледат в него. Обзалагам се (готов съм да заложа няколко стотин лева), че не малка част от жените дори ще го приемат като плюс, ако видят името на възлюбения там. Защо ли? Ами защото подсъзнателно търсят биячи, които да ги пазят. По същия начин търсят чичко-паричко, който да им осигури това-онова. Не ги обвинявам, но ако са недоволни от това, което получават, тогава защо го търсят?

65

Анонимен

преди 9 месеца

Освен и аз да набия някоя, за да си намеря гадже хахах До такива абсурдни изводи стигам последната седмица.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Ами ако можеше жените да проверяват новите си гаджета в полицията дали са с чисто съдебно минало, щеше да е много хубаво. Но в живота не става така. Обикновено една жена като разбере с какъв се е хванала, вече е пострадала от него и така разбира, че трябва да приключи с него. Но такива мъже обикновено с още бой и страха от бой ги шантажират, за да не бъдат напуснати. Или страх, че ще причинят нещо на най-близките им. Даже изкарват жертвата виновна-пияница, куrва и т.н.,за да я тормозят и др хора

fallback