Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи от Районното управление в Несебър са спрели за проверка лека кола "Мазда 3" без регистрационни табели около 22.50 ч. на 9 юли т.г. в курортен комплекс "Елените" край Свети Влас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Оказало се, че табелите са свалени по-рано същата вечер, тъй като автомобилът бил управляван от неправоспособен водач.

При проверката колата е била шофирана от 41-годишна украинска гражданка, живееща в Свети Влас. Тя е тествана за употреба на алкохол, като дрегерът отчел 2.41 промила. Жената е отказала да даде кръв за химичен анализ.

Нарушителката е била задържана за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 10 месеца

И аз като се накръкам си свалям табелите,за да няма да ми свалят,един вид превенция. Тя е най-важна.

27

Анонимен

преди 10 месеца

На връщане се бяхме качили в автомобила без да забележим, че няма табели. Чак на един светофар в града едно момче ни чукна по стъклото и ни попита къде са ни табелите. Всичко може да се случи нощно време.

26

Знае ли се кой е

преди 10 месеца

свалил табелите и защо го е направил? Шофиращата знаела ли е това? Питам заради един смешен спомен от лудите млади години, когато с едно гадже ходехме вечер във вилата им край София и после се прибирахме ни лук яли, ни лук мирисали. Веднъж някой беше свалил табелите докато сме били във вилата, сигурно от злоба. Защото тази вила е всъщност къща в едно от селата край София и наоколо в другите къщи целогодишно живеят хора, някой е забелязъл, че ходим там вечер по любов. Без да видим, че колата няма

fallback