Снимка БГНЕС
fallback

"Ние носим отговорност само за външната политика, за нищо друго, няма коалиция.

Трябваше да се отиде към по-шоковия вариант - да се излъчи коалиционно правителство, на паритетен принцип, в което да споделим отговорността за управлението на страната, това не беше прието", заяви Тома Биков от ГЕРБ-СДС пред БНТ.

Казусът "Барселонагейт" Биков коментира така: "Няма доказателства, това дело трябваше да бъде прекратено отдавна".

"Гешев е в политическа битка, излиза от полето на правомощията си като главен прокурор", подчерта Тома Биков.

Той допълни, че е чувал, че са водени разговори БСП да имат петима министри в евентуален кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Хайде

преди 10 месеца

...да сме честни, Гешев няма нито едно разследване срещу Борисов като Премиер! Има само една ченгеджийска постановка в чекмедже, и на една къща в Барселона, на която и на испанците им писна да се занимават! За толкова много дела може да се заеме, но той цикли само на тези двете! И ние требва да му повярваме, че е случайно, нали? Няма как да стане!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Този каза да не сме подценявали партията... я как бързо клекнаха. ГЕРБ подкрепиха ПП без изисквания, точно както се очакваше преди изборите, само дето подскачаха малко в началото.

15

само да вметна

преди 10 месеца

Да прав си 14! ГЕРБ много Сбърка с Гешев! Преди 3 години и половина,Гешев беше "политическо назначение" на др Борисов! И тогава ГЕРБ "подкрепиха" с ДПС това назначение! И изведнъж днес вече Гешев е "неудобен"?Борисов Го назначи тогава,За да му пази Задните части !Той Не е проверяван От години,откакто "скачаше" от пост на пост в държавата! И когато Будните българи Протестираха,много Софиянци се "отвръщаваха" тогава,Че им пречели,да ходят и се прибират от работа! Днес Борисов реши,да клекне на ПП!

fallback