fallback

Общ преглед
Задържаният за катастрофата на столичния бул. „Сливница“ Адриан Антонов каза, че съжалява за стореното на влизане в съдебната зала. Съдът гледа днес мярката за неотклонение на 18-годишният шофьор, който уби двама младежи на пешеходна пътека.
Oще по темата


Антонов е обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека вследствие на движение с несъобразена скорост.

В началния етап на разследването вече са събрани доказателства, че в нощта на 7 срещу 8 май Адриан е нарушил правилата за движение по пътищата, като движейки се с несъобразена скорост не е пропуснал пресичащите на пешеходна пътека Ани и Явор, като така е причинил тяхната смърт.

Кръвните проби за алкохол и наркотици на 18-годишния шофьор причинил смъртта им, са отрицателни.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Коментатор

преди 11 месеца

Влюбените гълъбчета са видели пешеходна пътека и без да се огледат са решили да пресекат. Как не са видели колата само те си знаят но вече не могат да кажат.

103

ботиш

преди 11 месеца

Абе нещастника си е чатил по телефона и бързал да вземе поредната доза,нищо ,че не е имал наркотици,след час могло и по тежко да стане!!С тая бракма да натискаш ,няма друго обеснение,но баща МУ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ!!

102

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм шофьор и не искам да бъда . Един въпрос, който си задавам от много години : Защо автомобилите се правят да вдигат такива огромни скорости ? Нали целта на автомобила беше да превози човек от точка А до точка Б . А не да избият 10 хиляди души в рамките на няколко години. Просто се чудя . Аз си се придвижвам с градския транспорт и живота ми е чудесен и спокоен .

fallback