Снимка: БГНЕС
fallback

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор Иван Гешев да внесе мотивирано искане до Народното събрание за сваляне на имунитета на депутата Димитър Аврамов и за даване на разрешение за продължаване на наказателното преследване срещу него.

Предложението е изготвено от прокурор от отдел „Специализиран“ към СГП във връзка с внесен на 15.04.2019 г. от Специализираната прокуратура обвинителен акт срещу Аврамов за търговия с влияние.

В Специализирания наказателен съд е образувано съдебно производство, като след закриването на съда разглеждането на наказателното производство е продължило в Софийски градски съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Новият главен

преди 1 година

Мястото на Гешев е в Магнитски 3 и в психиатрията на затвора. Един шизофреник се помислил за прокурор, защото държавата е опг на Борисов и Пеевски. Качулка и белезници съвсем скоро за кокаиновия Гешев, за кокаиновия зам полуолигофрен и за сийките. Мислят си че държавата е лека *** като тях, ще ги смачка тежка България тези въшки

7

Анонимен

преди 1 година

Гешев реши,че Боко се връща на власт и пак навири нос.Ей,я по-полека,че твоят имунитет може да падне преди тоя на другите.

6

Гражданин

преди 1 година

Сещам се за един, дето наруши конституцията.

fallback