Снимка: Facebook
fallback

Четирима души остават в ареста за 24 часа по случая с клипа, на който "инфлуенсъри" се гаврят с момче със специални образователни потребности.

Освен Емили, Чеченеца и Тошо Куката, МВР задържа още един, когото разследващите смятат за съучастник.

Емили изрази първа реакция след скандалния видеозапис. Тя заяви, че е станала жертва на план, изготвен от Куката, който я повикал в Пловдив. Поканата била отправена, за да се заснеме екстравагантен клип.

Емили разказа, че е „била принудена”, но не и заплашвана. Не знаела, че момчето, завързано на кучешки повод и третирано като куче в пловдивски мол, има специални потребности. Тя определи случая като „гавра с човешко същество”.

 Преди да бъдат качени в полицейския бус, за да бъдат отведени в следствието, Тодор Огнянов - Куката коментира, че момчето само поискало да бъде снимано.

Oще по темата
Жената на другия задържан - Петко Атанасов Чеченеца, заяви, че срещнали момчето преди две седмици в магазин в Пловдив.

"Чеченеца ми се обади по телефона и ме попита дали помня детето, което сме виждали в магазина, което му се кефи и иска да бъдат приятели, което иска да прави клипове с тях.

Каза ми, че имат идеята да направят клип с него все едно е куче. Аз му отговорих, че съм против. Той обаче ми каза, че детето му е предложило това“, коментира Ана Рачковска.

Тя разказа, че мъжът ѝ познавал детето от техен общ познат - Стоян. Две седмици преди заснемането на клипа те са се срещнали в магазина, предаде bTV.

"Стоян и момчето се обадили на Петко и му казали, че го чакат в мола, за да заснемат клип, но не мога да коментирам на кого е била идеята. Мъжът ми каза, че тя е дошла от момчето", посочи Ана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

МиТю

преди 1 година

Нашите ***-са 1.Да живеят Евротъпанарите.СлаваУкраина.

63

Грамота от БХК

преди 1 година

Емил Йорданов (Емили Тротинетката) и Тихомир Рангелов - Мелиса получават от Българския хелзинкски комитет БХК грамота за номинацията за ЧОВЕК НА ГОДИНАТА 2021 затова, че отстояват правата на транс хората в България.

62

Бай Илийчо

преди 1 година

Сагъ теаа у затворо млади булчици ! Ама преди тва бой до посиране !

fallback