Снимка: Pixabay
fallback

Пореден случай на жена, пребита жестоко от мъжа си. Лекари от интензивното отделение на пловдивска болница се борят за живота ѝ, съобщи "24 часа".

Сигналът за инцидента е получен вчера  в полицията около 14,30 часа.  

При проведените незабавни оперативни и издирвателни действия е установено, че тя е станала жертва на домашно насилие с извършител 40-годишният й съпруг.

Oще по темата
При задържането криминално проявеният мъж направил самопризнания.

Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

Продажен сайт. Вероятно отново малцинствена новина. И отново - глуп*ва жена, с мъж престъпник. Нищо ново под слънцето.

16

и отново:

преди 1 година

....докато психическото и физическо посегателство (дори и без сериозни видими увреждания) не се инкриминира, т.е. не се счита за наказуемо престъпление, нещата няма да се променят! Сега се чака да се стигне до убийство или драстични последствия, за да ронят после медиите крокодилски сълзи... докога толерантност срещу насилниците??

15

Роза

преди 1 година

Знам един случай,в който насилникът биеше жена си всеки ден а тя беше родила пет деца от него.аР азведоха се преди дванадесет години.Наскоро я срещнах и ми каза,че бившия т и мъж умрял в приют за бездомни.Но тя сподели с мен нещо странно-децата-и големи и малки-не говорели нищо за баща си и не пожелали никога да отидат на гроба му.Все едно такъв човек никога не е съществувал!Не е ли това най-голямото наказание!

fallback