Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

"Не съм ползвал наркотици - нито тежки, нито леки. Моля съдът да отсъди съобразно закона и съдебната практика, а не според обществения натиск. Моля чисто човешки, отсъдете по съвест и ми дайте възможност да продължа живота си. Разкайвам се горчиво за случилото се. Моля да отмените присъдата на СГС и да върнете делото на първа инстанция. Има един израз "Всеки носи своя кръст". Аз ще нося своя до края на живота си", каза в съдебната зала Кристиан Николов.

Oще по темата

Решение в срок обяви Софийският апелативен съд по делото срещу Кристиан Николов. На първа инстанция той получи 9 години затвор, а сегашната присъда ще стане ясна до месец, съобщават от "24 часа".

Николов подчерта, че разследването се е водело тенденциозно, а прокуратурата е имала за цел да се направи пиар кампания, защото Цветков бил медийна личност.

"Сърцето ми е чисто пред Господ, защото искрено се разкайвам", допълни Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Илиян

преди 1 година

Индивид, който не може да се нарече човек по никакъв начин е пуснат под домашен арест. Пиян и дрогиран. ДОКАЗАНО! НЯМА СЪД И ПРИСЪДА, А ИНДИВИДА СИ Е В КЪЩИ ПРИ МАМА. Та той друг със сигурност не познава, освен мама. Хора за опит за убийство лежат , а индивида за убийство мама си го донурка. Това ли е справедливост?Самото огледало на държавата ни! Доказателство, че нито една институция не работи и всички ние си ги храним!

68

Св. Петър

преди 1 година

"Сърцето ти боло цисто пред Господ " - Ще ти худатайствам дано да имаш възможността да му го кажеш лично колкото може по-скоро !

67

браво

преди 1 година

на майка му ,какъв ,,юнак,, е отгледала -евала машала-айде в затвора където му е мястото

fallback