Снимка: БГНЕС
fallback

Задържаният за убийството на жена в Тервел Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години, е направил пълни самопризнания и е оказал съдействие на разследващите органи, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

За изясняване на фактите и обстоятелствата около престъплението са иззети множество веществени доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологична и биологична експертизи.

Oще по темата

Тялото на 45-годишната бивша съпруга на задържания бе намерено вчера сутринта на улица "Черно море" в Тервел след подаден сигнал от граждани около 8.00 часа, минути след убийството.

Фаредин Мемиш Ахмед бе заловен около 23.30 снощи в жилище, на което е предстоял ремонт от работодателя му. Ахмед е бил неадекватен след употреба на алкохол и не е оказал съпротива при ареста.

По думите на окръжния прокурор на Добрич, Радослав Бухчев, престъплението е извършено по особено мъчителен начин за жертвата и с особена жестокост. Наказанието, което законът предвижда, е "лишаване от свобода" за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Разследването продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич и Областната дирекция на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Приятел то е ясно като бял ден ,пачки нема )

7

Тъпанар

преди 2 години

Фаредин ще лежи в затвора 15-20 г., защото е убил съпругата си по особено жесток и мъчителен начин. Правилно! Даже му е малко! Но защо убийците на Милен Цветков и 15 годишният Георги от Борисовата градина са под домашен арест? Или защото са убили жертвите си по особено хуманен начин или защото не са казват Фаредин ли?

6

гъбарко

преди 2 години

И моята жена поиска,да е равна с мен.Казах,че няма проблем!Сега цепи дърва на двора...:):)Весели празници!

fallback