Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Софийската градска прокуратура е поискала от БНБ експертиза и информация по серийните номера на банкнотите и кюлчетата от снимките, за които се твърди, че са правени в спалнята на държавната вила на министър-председателя по времето, когато тя е ползвана от бившия премиер Бойко Борисов, съобщи БНТ.

В градската прокуратура има образувана преписка по медийни публикации, допълва националналата телевизия.

От държавното обвинение отказаха коментар, но и не отрекоха, че работят по темата.

През ноември се появи поредната порция снимки с бившия премиер, на които се виждат и пачки и кюлчета в нощното шкафче. Прокуратурата се самосезира и започна проверка по Закона за съдебната власт.

Първите фотоси от спалнята на Борисов са от лятото на 2020 г. Тогава прокуратурата започна досъдебно производство, но фотографът не беше установен, а експертиза показа, че кадрите не са оригинални. точно преди година досъдебнот опроизводство беше прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

200

Анонимен

преди 2 години

да де за борето е същото. снимките са цъкнати преди мъдеите да ни покажат цъкнатите кюлчета. от това не следва че Борето ги е донесло, подредило, отворило тезгяхъ и цъцк цък МатаХари на портрет с кюлчетата напред. Единственният факт който следва от снимката е че Борето стриктно е спазвал Ковидната дистанция м/у него и кюлихините златни златюхи. ама това не е престъпно.

199

Анонимен

преди 2 години

за кви чукчета и кючечета мелите кога Владко премета от Калотина до София беемветата. къде е факта че Горанов е стигнал до Калотина на некрадено беемве? факте е обаче че от Калотина до София е карал поне едно краденко беемвенце. това е! за кви кюлчета кютукчета и чукчета по цяяялл ден мелите та ви жлънаха стоматологиите.

198

Анонимен

преди 2 години

До хахахаможе и да е работа на милиционери рашковаци

fallback