Снимка: БГНЕС
fallback

Специализираната прокуратура предложи на главния прокурор да поиска от парламента имунитета на Димитър Аврамов, за да продължи делото в спецсъда срещу него. Това съобщиха от прокуратурата

Депутатът е подсъдим за търговия с влияние. Заради това, че е избран в новия парламент, се наложило спецсъдът да спред делото срещу него на 1 декември.

Делото е за това, че Димитър Аврамов (и двама негови помагачи) в периода от 6 юли 2012 г. до 17 юли 2012 г., в Бяла Слатина, Плевен, Монтана и в местността "Тировец" в землището на гр. Монтана поискал от български бизнесмен сумата от 220 000 лева, като взел 100 000, и право на ползване на земеделски земи, за да окаже влияние над директора на Областна дирекция "Земеделие" в Монтана и началника на полциията в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

до # 25

преди 2 години

Ние тази година година гласувахме 3 пъти за наглеците от НС и 2 пъти за президент. Тогавашният лидер на ПГ на ИТН Т.Африкански се изцепи: Избори до дупка! Но като падна електоратът на ИТН 4,5 пъти замълча и се скри като *** в черупка. Тръгнат ли онези нагли простаци на нови избори да си търсят електорат - без нас. Като се научат да си вземат зелен сертификат, тогава да говорят. Ега ти наглеците!

31

Анонимен

преди 2 години

Мда ,това е стара измама, просто търгува човека с информация.Проверява кои проекти със сигурност ще минат и след това ходи при хората с одобрени проекти и им предлага ходатайстване, ако не платят проекта им минава ,ако платят няма как да разберат ,че проекта е минал не защото е ходатайствано за него. Някой не плащат ,но повечето плащат така че измамника си пълни гушката .Така че е просто търговия с информация върви с пълна сила.

30

Пурко

преди 2 години

,,Ние от ДПС ще работим за нормалността,държавността и демокрацията,,

fallback