Снимка: БГНЕС
fallback

Орлин Владимиров, обвинен в убийството на съпругата си Евгения, остава в ареста, както и неговият баща, реши Софийският градски съд.

Oще по темата
На заседанието стана ясно, че 36-годишният мъж е омотал четири пъти главата на 33-годишната си съпруга със стреч фолио. Прокурор Чавдар Желязчев разказа как е извършено престъплението, съобщи "24 часа".

Двамата се скарали, вероятно заради ревност, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този момент жената била жива, макар и в безсъзнание, а се задушила от фолиото.

Орлин извикал баща си Пламен. Двамата поставили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.

Кървавият случай се разиграл на 13 октомври, но в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на трупа при обход на района. Баща и син били извикани в СДВР, където направили самопризнания. Това обаче станало, преди да бъдат обвинени, затова показанията не са част от делото.

"Искам да потвърдя, че направихме пълни самопризнания и съжалявам за извършеното", каза Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да обжалват пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

Свилен

преди 2 години

Както 135 каза - и да е имало изневяра, тя не е престъпление и не оправдава убийство. Хората, които оправдават убийство с изневяра, са психопати и трябва да потърсят професионална помощ. Надявам се съдът поне веднъж да си свърши работата, такъв човек не може да бъде реабилитиран обратно в едно здраво общество. Нека съкилийниците да го ревнуват горещо сега. Мир на праха на Евгения, дано намери покой. Дано Бог да закриля детето ѝ!

126

Анонимен

преди 2 години

Защо,по дяволите, да вярваме, че тя е имала връзка? Живях 21години със съпруг, на когото вечно му се привиждаха любовници... Следеше ме до работното място, взимаше ми телефона, заплашваше,че ще убие и мен и себе си, че ще запали къщата...и накрая,след години физически и психически тормоз се опита да ме заколи на кухненската маса пред очите на децата ни!!! Щях да бъда част от криминалната статистика и край... Не вярвам тази девойка да е изневерявала,по-скоро всичко е било в болната глава на тоя!

125

Анонимен

преди 2 години

До АНОНИМЕН 007 151 Такива обобщения са абсурдни и много вредни. Като жена, казвам, че има чудесни български мъже, които си гледат семействата, без да са милионери. Проблемът между двата пола, според мен, се поражда от неподходящ подбор - не случайно е казано за двете половинки и несходството в характерите.

fallback