Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Специализираната прокуратура внесе обвинителен акт срещу Николай Малинов. Бившият депутат от БСП, някогашен издател на вестник ''Дума'', а в момента председател на сдружение "Русофили", беше обвинен в шпионаж в полза на Русия в началото на септември 2019 -а година.
Oще по темата

Пред Bulgaria ON AIR Малинов, който в момента е в Русия, заяви, че от нищо не се притеснява, защото никога не е имал достъп до класифицирана информация. Всички неща, които говоря и правя, са били публични

Днес от прокуратурата не дадоха повече подробности. В съобщение до медиите заявиха, че обвиненията са за това, че лице с инициали Н.М. се е поставило в услуга на чужда организация, за да ѝ служи като шпионин с цел да издаде информация, представляваща държавна тайна.

Събрани са справки и документи, разпитани са и свидетели. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 2 години

Бързо сядай на електрическия стол, продажно русифилистично адово изчадие! Немедленно!

35

позора остава

преди 2 години

мен да ме награди Путин за шпионаж че предавам всички приятели,роднини, сънародници и Отечество ... ще се самоубия.Няма по-голямо унижение Путин да те награди.

34

Анонимен

преди 2 години

само едно не мога разбера какви тайни има в нашият разграден двор,че и ги продават на туй отгоре.от нато отдавна са ни отрязали от класифицирана информация,май нашите сами си фабрикуват информация и след това я продават,пък който купи,купи ..каквото даде,даде нали е пара берекет версим...

fallback