Снимка: БГНЕС
Апелативният специализиран съд днес ще реши дали съпругата на бизнесмена Васил Божков - Елена Динева, ще остане на свобода срещу парична гаранция от 750 000 лева. Миналата седмица магистратите прецениха, че съдебното й минало е чисто. 
 
Не съществува опасност да се укрие, а възможността да извърши ново престъпление е сведена до минимум.
Още по темата
 
Прокуратурата обаче смята, че има опасност Динева да повлияе на свидетели. Решението на апелативния съд ще е окончателно.

Коментари Напиши коментар

8

к.1

преди 2 години

До АнонименЗа ритона с козела ли става въпрос? От Прокуратурата го прибраха, но нито са давали храна, нито вода на козела.Той се е ядосал и е избягал нанякъде, вероятно, както твърди ВБ, в Лондонската нумизматична борса.

7

към к.6

преди 2 години

Извинете, трима партизани.

6

Анонимен

преди 2 години

Срещу нас беше къщата от която са излезли четирима партизани. Властниците не са арестували майката, дъщерята и най-малкия им брат, тогава 7-8 годишен, нито са й предявили 60 тома обвинения, не са я държали в следствения арест 8 месеца. Чак през юни 1944 г. по времето на Багрянов са я интернирали с двете й деца в Тузлука и в края на август 1944г. са ги върнали обратно. Бихте ли направили сравнение със сегашната ситуация в България?