Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Обвиненият за смъртта на журналиста Милен Цветков - Кристиан Николов остава в ареста, реши съдът.

Той поиска да излезе от ареста, а заседанието се проведе по видеоконферетна връзка. Под въздействието на наркотици той предизвика катастрофата, при която загина телевизионният водещ на Великден.

Oще по темата

Кристиан се включи по видеовръзка, като отказа да участва в съдебното заседание, а адвокатите мотивираха искането му за по-лека мярка.

По време на заседанието стана ясно, че Николов е отказвал да съдейства на разследващите. Не се бил съгласявал да му бъдат вземани ДНК проби. Вещи лица многократно са го посещавали, за да му бъдат направени психиатрични експертизи, но той категорично отказвал и заради това  съдебната психиатрично-психологична експертиза не е готова.

Не искал да бъде и разпитан поради стомашно разстройство.

Медицинските справки показват, че той не страда от здравословни проблеми.

Николов е обвинен за умишлено престъпление заради наличието на наркотици в кръвта му и заради високата скорост, с която се е движел при удара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Роза

преди 3 години

До 32Анонимен Във всички тълковни речници определението за наркоман е :"Човек,изпитващ болезнено влечение към наркотични вещества и пристрастен към тях".Нима Кристиан не е такъв?Неговото "надрусване" нее само веднъж,а много,много пъти в живота му.Това,че не си инжектира венозно кокаин или хероин,не го прави по-малко наркоман.Смятам,че истински компетентните хора в този форум ще се съгласят с мен.

29

До Роза

преди 3 години

Виж сега,явно не си много наясно с думата Наркоман! Не оправдавам в никакъв случай този *** и убийството което е извършил! За мен трябва е доживот в затвора,но че се е надрусал не означава,че е наркоман! Прави малко разлика или поне се образовай да не се излагаш друг път!

28

Сандо

преди 3 години

Тоя ще го сцепят от съда и после в панделата. Ще се чиди що се е родил

fallback