Снимка: БГНЕС
fallback

Бишият вътрешен министър Емануил Йорданов смята, че ако има служба в МВР, на която е необходимо да се обърне особено внимание, това е Дирекция "Вътрешна сигурност".

Той коментира пред БНР, че е хубаво тя да се закрие.

Когато говорим за структурни промени, следва те да се обусловени от нужда от подобряване на управлението на структурата. Когато се правят конюнктурни промени, неуспехът е предварително заложен, посочи още Йорданов.

Той е адвокат на един от двамата задържани антимафиоти по аферата с вземане на подкупи за покровителстване на наркогрупи.

Oще по темата

Според него, когато един министър иска да уволни директор на национална служба, е нормално да го покани в кабинета си и да обясни причините.

"Имаме двама полицаи с дълъг професионален стаж и безупречни професионални биографии. Срещу тях застават петима души - наркопласьори, които са разследвани от тях. Тези наркопласьори са подсъдими по друго дело в специализирания съд. Те се появяват по уникален начин. Всички те са обявени за национално издирване и когато са задържани двамата полицаи, се появяват и дават показания пред съдия... Оказва се, че сме склонни да вярваме на наркопласьорите, а не на полицаите", посочи той

По думите на Йорданов при едно влизане на делото в съда "ще падне голям смях" с показанията на наркопласьорите, но полицаите няма да се смеят, защото до това време ще са лежали с месеци в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

За туй ли бързаха да съобщят новината за скрънзавите наркопласьори лишили се от 100 гр. наркотици за да съберат 5000 лв. Колкото са 100 дози по 20 на всеки от тях за подкуп по тоз канал,че не е известно белязани или не са парите щом дозите пакетирани не са белязани като за вътрешни и външни канали за отчитане,че да отчетат загуби необходими за подмяна на каналите с канализацията и канализирането за приспадането им от оборотните как пред фалит заради делото до капи-те,че обвързани как издирвани.

14

Анонимен

преди 3 години

Общо взето, нищо от великата пресконференция на Сийка и на Вътрешна сигурност, не е вярно! Международни канали, подкупи, кофчежник на групата, който после съда освободи и пр. Въпросът един ден ще е дали по това дело разследващите не са извършвали престъпления срещу правосъдието? Дали не са влезли в съглашателство с бандитите, за да прикрият собствените си действия и да ги припишат на други? На мен така ми мирише!

13

Анонимен

преди 3 години

През тези месеци обаче докато стане ясно дали обвиненията са смешни, хонорарите които този ще прибере няма да са смешни. Ченгетата сигурно ще могат да си ги позволят.

fallback