Снимка: БГНЕС
fallback

Районен съд - Пловдив остави в ареста 11 души, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Те са изправени пред съда за това, че снощи в района на Панаира в Пловдив са участвали в масово сбиване и са проявили оскърбително отношение и държане към граждани и към служители при ОД на МВР - Пловдив. С това те са нарушили обществения ред, което представлява проява на дребно хулиганство.

В ареста за пет денонощия ще остане един от задържаните, друг отправял заплахи към присъстващите граждани и към полицейските служители ще стои четири дни.

Трима от участниците в сбиването ще пренощуват в ареста три денонощия, за по два дни в ареста ще остават петима души. Само един от задържаните е определена глоба в размер на 400 лева. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Пловдив

преди 3 години

Квартал "Гагарин" е името.

7

Анонимен

преди 3 години

Гледайте в ютюб как обикновени блогери в Украйна хващат с подкуп технитеполицаи ''Територия закона '' в ютюб , последният клип Снимат ги със скрити камери от друга кола , и като вземат парите от техния човек , излизат с камерите , викат други полицаи и пишат заявление за подкуп Силни граждански организации имат там А ние се крием като видим катаджия напътя , да не ни спре

6

Анонимен

преди 3 години

"казват се Кършияка и Кючука" Сериозно?! Абе това в някой анадолски град ли е? Кварталите нямат ли си български имена,все пак Пловдив е в България!

fallback