Снимка: БГНЕС
fallback

Не сме обект на мониторинг по смисъла на Механизма за сътрудничество, по който получихме последния доклад в края на миналата година. Това каза пред БНТ правосъдният министър Данаил Кирилов.

Oще по темата

По думите му се цели манипулативно внушение, че Механизмът за сътрудничество и оценка не е изпълнен. Ние сме на съвсем друго ниво, наравно с другите държави членки, каза Кирилов.

Много други държави членки имат по-сериозни проблеми с върховенството на закона, отколкото България, коментира правосъдният министър.

Моята оставка винаги е на дневен ред, няма да я подавам, защото това е интрига, каза Данаил Кирилов. В правосъдната система винаги има казус, всеки един от тях може да ескалира до оставка. Кирилов каза, че за всеки казус трябва да има справедливо приключване, но правосъдието изисква период от време.

Относно сигналите на обвиняемия Васил Божков, Кирилов допълни, че разследване ще бъде осъществено, ако прокуратурата прецени, че има основание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

съм за гъмза

преди 3 години

Ми "поп Грую" си го каза пределно точно,кво да коментираш!?

26

Iozeff

преди 3 години

България потъва още подълбоко в тинята благодарение на борисов! А този кирилоффф е просто WUNDERKIND!

25

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО ДРУГАРЯТ ЗАРКОВ КАЗВА, ЧЕ РАЗВИТА ЕВРОПА НИ Е ИЗРИТАЛА, ЗНАЧИ Е ТАКА- КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ И НИКОГА НЕ КРАДАТ И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ.

fallback