Снимка: БГНЕС
fallback

Трима души, нарушили поставената им 14-дневна карантина, са установили служители на реда в област Благоевград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Oще по темата

От там посочват, че нарушителите са установени вчера, при проверки на полицейски служители на лица, поставени под карантина след завръщането им от страни с усложнена епидемиологична обстановка. Случаите са на територията на районите управления в Гоце Делчев, Петрич и Благоевград.

С неспазването на карантината тримата са извършили престъпление - нарушаване на мерки против разпространяване на заразителна болест по хората по време на пандемия или извънредно положение.

Материалите са докладвани на компетентната прокуратура, съобщават още от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

До 48

преди 4 години

Емигрантите изпращат по 100 млн евро на месец към България от години. Това поне според официалната статистика. А колко още влачат в брой няма как да знаем. Алтернативата е била да ги издържаме тук като безработни и роднините им като социално слаби. Хайде да не прилагаме двоен аршин. Малко като с ЕС - не щем брюкселски чиновници, ама да ни дават пари по проекти. Нека си идват хората, стига сме броили обезлюдени села и празни къщи. Жалко, че е по такъв повод.

43

Анонимен

преди 4 години

Да ги съдят заедно с Каролев и да приложат една обща мярка за всички.

42

Анонимен

преди 4 години

- Глоба или затвор?- И двете, чедо, и двете!

fallback