Снимка: Булфото
fallback

Софийският районен съд остави в ареста за постоянно Йохан Стелингверф, известен като "валиумния изнасилвач". Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил престъплението за което е обвинен за насилие над унгарска гражданка на 26 октомври миналата година. 

Съдът реши още, че той може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Oще по темата
Това е второ обвинение за Стелингверф, след като той бе задържан за брутално изнасилване на 32-годишна майка на три деца от София, месец след това, припомня Нова тв.

Според защитниците му разследващите нямат доказателства, а единствено разпит на  унгарска гражданка, който наподобява еротичен разказ на шестокласник.

Защитата изтъкна, че Стилингверф има чисто съдебно минало, а прокуратурата трупа червени точки, повдигайки тези обвинения.

Нидерландецът пък поиска да бъде под домашен арест, тъй като в затвора бил бит и ритан.

Ако бъде признат за виновен той може да получи от 2 до 8 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

АЗ

преди 4 години

А какво е търсила, тя в неговият дом??????? Без, да го знае и познава?Че той е шашав, се вижда на пръв поглед!!!! А тя?????

47

Анонимен

преди 4 години

Чаровен бил , красавец бил , неустоим бил,,,,,,, ако питате мен с тая мазна коса и *** поглед аз не бих го погледнала,,,,,, тая жена където е тръгнала с подобен нечистоплътник *** ли е ? Нейна снимка няма ли да качите - то може да си подхождат по лична хигиена де :))))) и затова да са се надушили :)))

46

Анонимен

преди 4 години

Е ТОЯ ЛИ Е ГОЛЕМИЯ ЧАРОВНИК БЕ БОЖЕ БОЖЕЕЕЕ - НИЩО ЧАРОВНО НЯМА В НЕГО - А МАЗНО И ПРОТИВНО!ТВА МЕДИИТЕ ОТ КЛОШАР ЩЕ ИЗКАРАТ ЧЕ Е БРАТ ПИТ ПО КРАСОТА! ХАХАХАХ

fallback