Архив: Булфото
fallback

Призовкар от Софийски градски съд е бил пребит по време на изпълнение на служебните си задължения. Това съобщиха от съдебната институция.

Служителят е станал жертва на побой. Нанесени са му удари с ритници и юмруци в областта на главата. Нападението е извършено в момент, в който той се опитал да предаде книжа на човек, който отказал да ги вземе. Нападателят е имал поне двама съучастници, информират още от СГС, цитирани от Нова тв.

За случилото се са информирани МВР и Районната прокуратура. Води се разследване.

"В Софийския районен съд работят около 100 призовкари, които ежедневно посещават адреси на територията на град София и околностите, с цел връчване на призовки, съобщения и книжа”, уточняват от съдебната институция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Te4o

преди 4 години

До 17 точно тези, които споменаваш , че са лоши помагат да не сме. Щом ти носят нещо от съда значи не си седял мирно и си правил поразии (да, сигурно ще почнеш да разтягаш локуми как за нищо могат да те съдят - ала бала). До 16, от кои бе баце да вземем пример от мутрите и айдуците ли? Не мерси, доста ги търпяхме! Предлагам сега арест и няколко годинки в зандана да им смажат някоя и друга дупка по тях!

16

Анонимен

преди 4 години

Съдейки по минусите, които сте наслагали на колегата под номер 16, ми става ясно защо сме сиромаси и гладни! Ами то се оказва, че ние сами си го искаме това, след като не давате дума да се издума по повод на призовкари и съдии изпълнители.

15

Анонимен

преди 4 години

Призовкари, колектори, съдии-изпълнители, адвокати, доктори-мафиоти, катаджии и обикновенни полюцаи, нои, местни данъци и такси, синьо-зоновци, чез-мез................... не ви ли се струва, че прекалено много кърлежи са се налепили по безкръвното телце на българина? Скоро те ще ни дообезкървят, ако не вземем ппример от тия дето са побили призовкаджията!

fallback