Снимка: архив, БулФото
fallback

Повдигнато е обвинение на мъжа, дал автомобил на сина си без книжка.

Oще по темата
19-годишният предизвика тежка катастрофа в Пловдив през уикенда, при която намериха смъртта си двама пътници в колата - на 19 и на 16 години.

Окръжната прокуратура в Пловдив е внесла искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 45-годишния М.Д. за това, че предоставил моторно превозно средство - лек автомобил "Опел Корса" на неправоспособен водач - О.Д., на 19 г.

По непредпазливост в пияно състояние той е причинил пътнотранспортно произшествие, в резултат на което е настъпила смъртта на две лица и средна телесна повреда на едно лице, уточняват от държавното обвинение.

По делото се извършват процесуално-следствени действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

БХК

преди 4 години

Е как арест,бе!нали ще му нарушите правата!

4

Хъм

преди 4 години

Поредният "Монов"

3

тотко

преди 4 години

Преди няколко години подобен случай имаше и в нашият град.Момчето пило цяла вечер,взело на сутринта ключовете от Голфа и газ.Обаче всичко завърши в една черница.Оттърва се юнака само с премазан шиен прешлен. Майката ни обвиняваше наред ,че нямало кой да го спре, а тя никога не му правеше забележка даже ,че няма книжка дори.Ивместо в затвора ,държавата го награди с ТЕЛК,защото таткото плати на някой.

fallback