Снимка: БулФото
fallback

Софийският градски съд отново изпрати на ВКС делото по искането за условно предсрочно освобождаване на Джок Полфрийман. Съдът е изпълнил указанията за връчен препис от искането на главния прокурор Сотир Цацаров за възобновяване на делото на осъдения за убийство австралиец.

Oще по темата

Именно с този мотив то бе върнато от ВКС.

Икономия на време, а не процесуален пропуск, е причината вчера съдията докладчик по делото да разпореди то да бъде изпратено незабавно във ВКС след уведомяване на страните за искането на главния прокурор, уточняват от СГС.

Съобщенията от получените уведомления са щели да бъдат допълнително внесени, докато делото се администрира във ВКС.

Днес ще има протест срещу предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман от затвора, в който се очаква за пръв път да се включи семейството на убития студент Андрей Монов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

До Стига глупостиИскам справедливо да изгние в панделата.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако 15 роми гонеха българин , австралиеца сега щеше да е герой. Ама обратното е кофти, значи престъпление. И как е преследвал тълпа скинари. И ги е обграждат. Е в България съд няма, винаги има някой по голям, и може да отменя решения.

11

Анонимен

преди 4 години

Убийците на обикновените българи ги пускат предсрочно и никой не разбира. Обаче когато е убит депутатски син, всяко улично псе в републиката знае.

fallback