Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Прокуратурата повдигна ново обвинение за ръководство на организирана престъпна група с користна цел на обвинения за хакерската атака срещу НАП собственик на "Тад Груп" Иван Тодоров.

Oще по темата
Това стана ясно днес по време на заседание в Апелативния спецсъд, на което трябваше да се реши дали ще бъде изменена мярката на Тодоров от постоянен арест в по-лека.

Съдът обаче отложи за утре сутрин произнасянето си по мярката на Тодоров.

Георги Янков и Кристиян Бойков също са с обвинения за участие в организирана престъпна група.

Днес от защитата посочиха, че нито един от разпитаните свидетели не твърди, че е изнудван или принуждаван да плати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

axa

преди 4 години

едни скалъпени оббвинения с бели конци съшити, властта си разчиства терена от неудобни и рекетира и изнудва несъгласните. С държавния "инструментарум" прокуратурата, разбира се . А ние си им плащаме заплати на всичките и си ги държим да не изпуснат властта да не би цицането да спре.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"а със старото какво стана?Не са сигурно, колко ще мине номера, затова гледат, да ги хванат ЗА КАКВОТО И ДА Е. Сещаш се -= т не са терористи, ама се рекетьори. Добре, че ги хванахме навреме ...

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Явно някой не си е платил таксата........Или може би некадърността е толкова разпространена че едно сностно обвинение без грешки не могат да повдигнат. Аз лично не мисля че ТАД груп БГ са виновни, нямат поведение на нагли хакери. Не съм експерт разбира се но щом нашите администрации не са съумели да поставят адекватна защита значи историята клони към некадърност. От 75 години насам некадърността е национална!

fallback